marți, 11 august 2009

Elena Udrea isi bate joc de noi

Se vor face reduceri de personal din randul bugetarilor, politistii au iesit in strada pentru ca nu mai primesc bani de chirie, bugetarii vor lucra 10 zile fara sa li se plateasca salariul, se vor inchide mai multe scoli din mediul rural (in urma restructurarilor facute in invatamant), toate acestea, in timp ce Elena Udrea, ministrul turismului, cheltuie 75 mil. de euro pe tot felul de prostii. Se justifica oare aceasta suma intr-un an de criza? Victor Ciutacu spunea ca aproximativ 15 000 de oameni nu si-ar fi pierdut locul de munca daca acesti bani ar fi fost folositi pentru plata salariilor.

Elena Udrea a cheltuit banii astfel: 121 000 de euro- pixuri, brichete, suporturi pentru mouse-uri; 500 000- indicatoare rutiere; 60 000-toner pentru imprimanta si alte cheltuieli pe care nu le-am retinut. Gabriela Vranceanu Firea spunea ca publicatiile pe care le conduce (Felicia, Financiarul) folosesc anual toner in valoare de aproximativ 5 000 de euro. Observati ce diferenta? Acum Elena Udrea este anchetata, in urma unor dezvaluiri facute de presa, dar se pare ca incearca sa amane cat mai mult pronuntarea unei decizii. Astazi nu a adus niciun document cerut de comisie. Probabil asteapta alegerile prezidentiale si spera ca va castiga Basescu pentru a o ajuta sa scape de aceste acuzatii. Sincer, sper sa nu se intample acest lucru, adica sa castige Basescu, pentru ca mi-a ajuns cat AM TRAIT BINE (sloganul lui), vreau sa incerc si alt stil de viata.


In 2004 Basescu spunea ca va omori cu mana lui toti ministrii corupti. Se pare ca s-a razgandit...

3 comentarii:

  1. Hai ma.... Chiar crezi ca cineva vorbeste serios ? Toata lumea asteapta alegerile ! Si cine crezi ca va iesi ? Surpriza!
    Sa nu zici ca nu te-ai dus caci nu stiai pe cine sa alegi. Ala nu merge, ala nu merge,se duc doar 100.000 la vot din 10 milioane, si din aia 70.000 voteaza mai pe liste speciale, mai din convingere cum cred eu. Alesu lor va avea un scor de 70% pentru ? Pe asta se mizeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Basescu nu a facut nimic pentru tara,mai mult,a ras de noi, ne-a facut prosti, a injurat jurnalistii,a falsificat alegerile pentru a o ajuta pe fiica lui sa castige europarlamentarele si multe altele. De aceea ma voi duce sa votez, vreau sa stiu ca cel putin am incercat sa schimb ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu voi merge. Inca nu stiu pe cine voi vota, dar stiu sigur pe cine NU VOI VOTA !

    RăspundețiȘtergere