miercuri, 17 februarie 2010


In fiecare zi aprindeam calculatorul si eram hotarata sa scriu pe blog, dar pana la urma ajungeam sa scriu tot la lucrarea de licenta. Desi am foarte multe de spus, din pacate nu am timp sa le scriu pentru ca m-am mai inscris la o facultate, la Litere, iar la Jurnalism am de facut licenta. Aproape ca nu mai am viata, ajung numai la opt seara acasa, iar dimineata la ora sapte plec iar!

In ultimele articole postate spuneam ca daca iese Basescu presedinte, ma mut din tara. Din pacate a fost ales din nou presedinte, iar eu inca sunt in Romania... Stiam ca viata nu este corecta, dar mi-ar fi placut ca cel putin una dintre dorinte sa mi se indeplineasca... Acum vreau sa ii vad pe sustinatorii lui Basescu daca mai sunt fericiti ca ne conduce un om caruia nu ii pasa ca sunt atatia someri in tara, ca s-au micsorat salariile sau ca decizia de a le permite americanilor sa instaleze scutul antiracheta la noi in tara, a fost luata atat de repede, fara sa se cunoasca toate datele problemei.

Asta este Romania, iar cum bine spunea Mircea Badea, ne meritam soarta pentru ca am fost atat de fraieri incat sa il votam din nou pe Basescu. Nici Geoana nu era mai bun, dar cel putin era mai diplomat si nu ne facea de ras in toata lumea. Chiar daca nu a avut un discurs prea bun in campanie, parea totusi ca se preocupa mai mult de soarta populatiei.

Imi cer scuze pentru ca nu am raspuns la comentarii, dar chiar nu am avut timp sa intru pe blog. Dupa ce termin facultatea, promit ca o sa scriu in fiecare zi si o sa raspund la toate comentariile. Mai am un semestru la Jurnalism si apoi imi recapat viata!

Un comentariu:

  1. E cel mai frumos raspuns ! Lucrarea de licenta este prioritara.
    Daca esti asa harnica te sfatuiesc sa lasi blogul in continuare pe un loc secund si dupa lucrarea de licenta apuca-te iar de invatat. Probabil stii engleza dar niciodata nu stii suficient de mult o l. straina.

    RăspundețiȘtergere