duminică, 12 iulie 2009

Reclame


Stiti reclama de pufuleti? Cea cu cainele? NU O MAI SUPORT!!! In general ma uit la reclame pentru ca imi place sa analizez puterea de creatie a oamenilor.

Pentru mine exista trei tipuri de reclame: amuzante, interesante si stresante. Din ultima categorie fac parte urmatoarele reclamele: de la pufuletii Gusto (cu cainele si cea in care are un tip gatul taiat), de la Banca Transilvania ( barbatul imbracat in fustita de zana si cu bagheta magica in mana, care vorbeste despre credit, folosindu-se de filmuletul de pe YouTube cu 6 cai frumosi), de la samponul Head&Shoulders (cand vine fata uda pentru ca a sarit cu masina in lac, ma enerveaza reactia lui, felul in care tipa), de la ferestrele QFort( toate reclamele care au fost realizate pentru a le promova!), de la tichetele Carrefour (cea cu Banica si Andreea Marin, innebunesc atunci cand Banica ne pupa cu foc).

Ma opresc aici, desi ar mai fi foarte multe reclame prost realizate( din punctul meu de vedere). Cred ca reclama trebuie sa te convinga sa cumperi, sa ai incredere in firma respectiva, cum sa ma duc la o banca sa iau credit cand imaginea ei este reprezentata de un barbat in fustita?

Un comentariu:

  1. Eu nu cred in reclame,majoritatea sunt false
    nici vu vreau sa ma uit la ele,si eu stiam ca reclamele false se sanctioneaza,sa-u ar trebui sa se sanctioneze,,,
    Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, va ureaza Craciun Fericit si un calduros La Multi Ani! Va doresc ca 2010 sa fie un an mai bun, un an plin de satisfactii

    RăspundețiȘtergere