vineri, 26 iunie 2009

A murit Michael Jackson


Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa, unde a murit la ora 02.26 pm (ora LA-ului).

Daca vreti sa aflati 50 de lucruri pe care nu le stiati despre Michael ( dar cred ca fanii adevarati le stiu!) click aici.

A fost una dintre putinele vedete introduse in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori si a primit 13 Premii Grammy pentru cantecele interpretate. Daca vreti sa ascultati cele mai frumoase 10 melodii ale artistului, click aici. Nu am fost fan Michael, deci nu stiu daca intr-adevar acestea sunt cele mai frumoase. Topul a fost realizat de echipa de la Stirile ProTv.

Avocatul Brian Oxman i-a acuzat pe apropiatii artistului ca au permis ca acesta sa devina dependent de calmante. El a adaugat ca moartea lui Jackson nu este surprinzatoare avand in vedere cantitatea mare de pastile care i se dadeau. Afirmatiile avocatului sunt sustinute si de fostul producator al lui Michael Jackson, Tarak Ben Ammar. Potrivit acestuia, doctorii artistului erau "criminali" si "sarlatani" care profitau de faptul ca era ipohondru si ii cereau foarte multi bani pentru vitamine si alte pastile. Medicii spun ca le va lua cateva saptamani sa afle cauza exacta a mortii din cauza testelor toxicologice complicate care trebuie facute pentru a vedea ce substante se gaseau in corpul artistului.

Fanii lui Michael Jackson din Romania s-au reunit sa-i aduca un ultim omagiu regelui pop pe stadionul Lia Manoliu. Intalnirea a fost organizata de fan-clubul lui Michael. Pe stadion a fost instalata o schela uriasa pe care a fost montat un banner cu chipul artistului. Fanii au aprins lumanari, au adus flori si au pastrat cateva momente de reculegere in memoria lui. Cei care nu ajuns astazi o mai pot face pana duminica. (sursa: stirileProTv.ro)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu