miercuri, 25 martie 2009

EBA vrea la Parlamentul European


Un tata face tot posibilul sa-i fie bine fiicei sale. Daca este nevoie ajunge chiar si sa minta pentru ea. Acesta este si cazul presedintelui Traian Basescu. El a declarat ca Elena a terminat studiile in Statele Unite (subliniez a terminat!!!),cand de fapt ea a urmat doua semestre in regim part-time la James Madison University in toamna lui 2002 si in primavara lui 2003. De ce a spus presedintele acest lucru? Pentru a demonstra oamenilor ca Elena merita sa ajunga europarlamentar,deoarece este o fata inteligenta,dar care,din pacate,este persecutata de presa care vrea sa scoata in evidenta lucruri neadevarate. Acum,nu pot sa nu ma gandesc la celebrul "succesuri". Ea spune ca s-a corectat mai tarziu,dar reporterul cel rautacios nu a mai dat pe post si partea aceea.

Elena vrea sa faca politica "oricat de contestata ar fi",acestea sunt vorbele ei. Pentru ca a avut de la cine sa invete,adica de la tatal sau,ea stie ca da bine sa se prezinte ca fiind "singura impotriva tuturor". Astfel,a luat decizia de a-si da demisia din PD-L si sa fie candidat independent. Nu face altceva decat sa urmeze traseul succesului in politica: autovictimizarea,starnirea interesului public si desprinderea imaginii de cea a grupului.

Multi se intreaba ce ar putea sa faca mezina Basescu pentru tara. Va spun eu,sa ne faca de ras! De ce sa fim cunoscuti doar pentru romanii si tiganii din Italia care fura,omoara si violeaza? Si ea are ceva de spus,chiar daca la fiecare aparitie televizata da impresia ca face un efort supranatural pentru a vorbi. Are ceva de spus si vrea sa o faca in Parlamentul European!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu