luni, 23 martie 2009

Femei la volan + incepatori = barbati isterici


De ce toti barbatii au aceiasi reactie cand o femeie greseste in trafic? Din toate masinile se aude "E femeie,clar!",dar daca un barbat face o greseala "E si el om,se mai intampla". Am citit de curand ca doua din trei accidente grave care au avut loc in 2008 au fost facute de barbati. Concluzia:nu mai fiti atat de mandri de voi,pentru ca nu sunteti chiar atat de buni. Credeti ca daca injurati o tipa care e la volan si o claxonati insistent,porneste mai repede? Eu cred ca nu,face tot cum stie.

Aceasi reactie o au si fata de o persoana care face scoala de soferi. Daca unui elev ii moare motorul la semafor,tot sirul de masini claxoneaza si injura. Dar nu isi dau seama ca in felul acesta persoana respectiva se va intimida si astfel scad sansele de a inainta prea curand? Si in plus,cine s-a nascut invatat? Daca ar fi stiut deja sa conduca nu mai facea scoala. Platea un instructor ca sa spuna ca a facut cele 30 de ore si gata! Ca doar asa se face treaba in Romania.

In incheiere am o intrebare pentru toti barbatii care au masini. Chiar se merita sa faceti atac de cord la volan din cauza unei soferite fara experienta sau din cauza unui elev care abia acum invata sa porneasca o masina?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu