miercuri, 2 februarie 2011

In 2009 au votat indiferenta fata de profesori

Sa lovim in cei slabi, in cei pe care nu ii apara nimeni si sa le mai luam putin din nimicul pe care il au. Ar trebui sa le punem taxa si pe aerul pe care il respira. Si daca mor,ce? Cui ii pasa? Cine le va simti lipsa? Pana la urma, cine are nevoie de profesori? Sa moara de foame, de frig, sa plece sa lucreze in strainatate, sa faca ce vor. Oricum scoala romaneasca scoate numai prosti. Probabil asa gandeste Basescu si gasca lui vesela, in frunte cu DOMNUL Daniel Funeriu. Acest asa-zis domn, care abia a reusit sa isi ia diploma de bac, a venit, imbatat de aburii puterii, sa revolutioneze legea educatiei. Si a reusit! A transformat-o radical pana cand a distrus-o complet. Dar cui ii pasa de profesori? Sa moara, sa plece din tara, sa faca ce vor...

Profesorii au ajuns sa inspire mila. Inainte aveau un statut social, erau respectati (bani nu au avut niciodata, dar cel putin erau respectati), acum sunt priviti ca niste cersetori pentru ca ies mereu in strada pentru a-si cere drepturile. Nu mi se pare normal sa ii umileasca asa. Nu merita! Datorita lor ajungem cineva in viata. Daca nu ne-ar invata ei, cum am acumula cunostintele necesare pentru a ne construi o cariera?

Cred ca Basescu si Funeriu au avut numai note mici cand erau la scoala (date pe drept, bineinteles!) si din acest motiv urau profesorii. Probabil au jurat sa se razbune, iar printr-o gluma proasta a destinului, au ajuns la conducerea tarii. Acum probabil savureaza razbunarea. Sper sa se intoarca roata si sa ajunga si ei sa traiasca o luna cu 600 de lei (salariul unui profesor debutant), din care sa plateasca si naveta. Nu voi enumera toate schimbarile pe care le-au facut, dar sper sa aiba parte de toate. Sa traiasca si ei bine pentru ca noua ni s-a urat cu atata bine!

















Sursa imagini: lumea-copiilor.ro
ziaruloglinda.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu