marți, 5 mai 2009

Romania-the land of choice ( ?! )


Imnul turistic al României, compus de Marius Moga şi interpretat de acesta, împreună cu Loredana, Felicia Filip, Aurelian Temişan şi Smiley, a fost lansat la Mamaia pe 1 Mai. Lansarea a avut loc în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu şi a ministrului Turismului, Elena Udrea.

"Romania-the land of choice",acesta este numele minunatului imn pentru care s-au platit 10 000 de euro. Parerea mea este ca sunt niste bani investiti aiurea pentru ca melodia este ingrozitoare. Nu stiu ce s-a intamplat cu Moga, cred ca era in pana de idei cand a compus-o!

Acest imn nu ma face sa imi doresc sa vizitez Romania. Sa nu ma intelegeti gresit, stiu ca avem foarte multe locuri frumoase si mi-as dori sa le vad,dar ceea ce vreau sa spun este ca imnul nu va atrage turisti pentru ca este ingrozitor. Oricum, nu cred ca doar printr-o melodie putem sa ne promovam turismul!

Stefan Lungu, director de comunicare in Ministerul Turismului, a declarat:"Imnul este destinat in primul rand pietelor internationale si va fi promovat ca atare. El va deveni un slagar anul acesta pe litoral, pentru ca este usor de cantat si are versuri usor de retinut"(sursa Mediafax). Daca nu a avut succes in tara, nu cred ca va fi apreciat nici in strainatate. Puteau fi gasite alte solutii pentru a ne face cunoscuta tara!

Apreciez ca Elena Udrea incearca sa promoveze turismul romanesc(desi are numai idei ciudate si pe unele le pune in practica pe banii nostri!),dar ar trebui mai intai sa discute cu ministrul transporturilor sa faca ceva cu infrastructura jenanta din Romania. Abia apoi am putea sa discutam despre imnuri!

Poti asculta "The land of choice" aici

2 comentarii: