duminică, 14 iunie 2009

Nu mai vreau afise electorale!


Ma uit la televizor si din pacate vad numai stiri cu Basescu, marele presedinte al Romaniei! Spune ca nu s-a hotarat daca va candida pentru presedentie, dar de cateva saptamani, mi se pare ca deja a intrat in campanie. Rade in stanga si in dreapta, face poze cu lumea, critica, promite, se lauda, adica ingredientele unei campanii. Atata ipocrizie...

Pentru ca am adus vorba de campanie, vreau sa imi exprim nemultumirea in legatura cu lipirea afiselor electorale pe stalpi, garduri, cladiri etc. Nu stiu daca acest lucru se intampla in toate orasele, dar in Costesti se intampla! Ar fi normal sa existe niste panouri in locurile mai importante din oras, unde sa fie lipite afisele(este unul in fata primariei, dar nu se multumesc cu atat! Isi vor fetele pe toate cladirile!). Sau dupa alegeri, candidatii sa fie obligati sa le dezlipeasca.

Dupa alegeri orasul arata ingrozitor! Afisele se rup partial, ramane lipiciul, apoi se pun alte anunturi, pana la urma nu mai vezi stalpul, vezi numai niste hartii decolorate din cauza trecerii timpului. De curand au montat in statiile de maxi-taxi cabine pentru cei care fac naveta. Acestea sunt din plexiglass, dar nu se mai observa! Sunt pline cu afise!

Este ingrozitor sa vezi fetele zambitoare ale politicienilor in fiecare zi, chiar si la cateva luni dupa alegeri! Nu mai vreau mizerie in oras( interpretati cum vreti, mizeria reprezentata de politicieni sau mizeria reprezentata de hartia afiselor)!

2 comentarii:

  1. intr-un fel u ai dreptate,insa eu sunt membru la un partid,stiu cum e sa te chinui cu afise,capsator,uneori aracet.si dupa toate astea,dupa o zi de munca cu pliante la fiecare usa a blocului,case si etc,afise si tot felul de lucururi care ne omoara mai ai surpriza ca a 2a zi sa vezi afisele rupte sau altele peste...sincer sunt impotriva acestor lucruri,adica cu banii dati pe miile de afise poti sa faci cva util si sa fie campanie electorala....dar asta e viata si nu ai cum sa schimbi guvernul.fiecare isi face treaba asa cum se pricepe si crede ca e mai bine....

    RăspundețiȘtergere
  2. nu il mai vreau pe basescu iar presedinte:((

    RăspundețiȘtergere